Waarom de Klippan?

Klippan is een prachtig strak model, dat met de juiste hoes helemaal tot z`n recht komt! Ikea heeft `m niet voor niets al meer dan 30 jaar de Klippan bank in de collectie! Vaak wordt hij in studentenkamers gebruikt. Met mooie meubelstoffen past de Klippan zeer goed in woonkamers en bijvoorbeeld ook in de lobby van een hotel.

Door de juiste stofkeuze en een hoes die perfect past verandert je Klippan bank in een designbank!

Wie ben ik

Welkom in mijn webwinkel Klala voor op maat gemaakte Klippan hoezen!

Ik ben Angélique Lubbers, 48 jaar en ik vind het heerlijk om achter m`n naaimachine te werken. Na de modeacademie heb ik van alles gemaakt, zoals kleding, latin- en ballroomjurken. Nu specialiseer ik mij in hoezen voor banken en stoelen, met name de Klippan bank van Ikea. Ik ben werkzaam geweest in de meubelbranche en weet wat men verwacht van zitmeubelen.

Ondertussen is mijn hobby m`n werk geworden, wat de kwaliteit erg hoog houdt!

Werkwijze

Alle hoezen voor je Klippan bank of Klippan poef worden op bestelling gemaakt. Ik heb geen voorraad liggen. De hoes ga ik speciaal voor jouw Klippan bank maken met de stof van jouw keuze. Binnen 4 weken krijg je de hoes thuis gestuurd!

Om het kiezen eenvoudiger te maken kun je gratis stofstaaltjes aanvragen zodat je de stof kunt zien en voelen. Wel zo belangrijk! Zo kun je er feeling mee krijgen.